Goodiebags

Dagen kan sammanfattas med ordet goodiebags. Morgonen började med pressvisning hos Indiska, vid åttatiden. Där visades vårens kollektion av både kläder och inredning. Kan meddela att Indiska erbuder en hel del godbitar till våren. Fina klänningar, blusar och bastoppar. Goodiebag nr 1.

Efter pressvisningen bar det av till redaktionen där jag efter lite nöjesnotisskrivande (kolla in www.veckorevyn.com på nöjesnytt så ser ni resultatet) hjälpte jag Madde på marknadsavdelningen att packa goodiebags. 120 stycken fyllda med julsaker och annat smått och gått inför ett event imorgonkväll. Goodiebag nummer 121.

Lunchmötet var intressant, det finns stora visioner på redaktionen och alla har så många bra idéer. Åt en god (bjud) sallad från Panini, med kyckling, fetaost och bönor. Fick beröm av min handledare inför delar av redaktionen och chefen! Kul!

Eftermiddagen ägnades åt småjobb och ytterligare en pressvisning. Följde med stylistpaulina för att kika och boka lite kläder inför ett modejobb.

En minst sagt händelseik och späckad dag. Och morgondagen kommer inte att bli sämre. Hmm… Kan nog börja väja mig med det här!

Ps. I Indiskagoodien låg en kudde och i den andra, från bla Ellos, har jag inte kikat i ännu.

En annan rolig grej är att min sis kanske ska vara med i tidningen. Hon verkade minst sagt salig över förfrågningen.

7 tankar på “Goodiebags”

  1. men ååh vad spännande det låter. Ska verkligen bli kul att fortsätta läsa om hur det går (bara du orkar skriva ner allt, hoppas hoppas 🙂

  2. Sofia: Ska försöka! Du har föresten ett mail som väntar i din bloggmail.Mikis: Nej, jag har en tjej som heter Emma som handledare.Danni: Det är väldigt trevligt…Karolina: det är det, och krävande!Cicci: Japp, jg hade verkligen tur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.