Jag överlevde

Och det med bravur! Det gick bra idag på VR. Redaktionen består av en massa trevliga tjejer och min handledare nappade på många av mina idéer. Och tur som jag har är det pressmodevecka den här veckan. Vilket betyder en massa pressvisningar och annat gott. Imorgon bitti väntar Indiska, på onsdag Urban Outfitters och på fredag Topshop. För att nämna några. Kan verkligen vänja mig med det här. Superkul!

9 tankar på “Jag överlevde”

  1. Cassie: Tackar! Det känns jättekul!Vera: Tack! Lovar att rapportera från Urban Outfitters, ska dit på frukost imorgon.Carin: Tack. Är nöjd själv att jag rodde hem det.Mikis: Jag ska oxå dit. Den ska vara den bästa enligt Sylist-Paulina. Vem vet, vi kanske råkas i vimlet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.