Maritiusresan del 1: Avresan

Oj, vad härligt vi har haft det, och för att göra er läsare so fortfarande finns kvar efter min bloggfrånvaro riktigt avundsjuka kommer här hela rapporten…

Inför resan
För mig börjar mina resor alltid med packningen, jag älskar att packa. Allt börjar med att jag skriver långa listor på vad jag vill ta med mig. Den här resan började extra bra, jag invisterade i en ny resväska. En riktigt stor, vilket senare resulterade i en ganska stor övervikt.
 
packning pågår…

Oplanerat avbrott
Samma dag som vi skulle åka, den första november, kom vintern till Stockholm. Snöstormen orsakade kalabalik på arlanda och just som vi skulle lasta ur väskorna ur bilen kom ett samtal från flygbolaget. Flyget var minst fyra timmar försenat. Det var bara att packa in väskorna igen och hitta på något att fördriva tiden med. Det är inte så kul att börja semstern med en försening på fyra timmar, tur var väl kanske att vi då inte visste att förseningens slutnota skulle hamna på nästan 8 timmar. (Några få minuter ifrån att flygbolaget måste kompensera passagerarna).

Vi åkte till Eurostop Arlanda, kanske sveriges tråkigaste centrum. Där åt vi lunch och tröstshoppade lite.

Tröst i form av haslduk och mössa 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.