Väsk och sko mania

28524-493

Ojoj, vad det kliar i shoppingfingrarna. Men eftersom jag snart åker iväg ska jag hålla i slantarna hårt. Ska inestera i en ny resväska innan jag åker, förmodligen en likadan som jag redan har, fast i en större modell. Annars är ju den rosa från Wedins väldigt söt. Den andra som jag funderat på är mer åt det hallonröda hållet och passar bättre min adresslapp i leopardtyg.

På Wedins hemsida hittade jag även en ursnygg laptopväska. I chocrosa, är den inte tuff?

Skor är ju kul, har sett Donna Girl skor i olika tidningar till rimliga priser, men var hittar man sådana i Stockholm? Asos är ju annars en kär källa till skoinköp.


wedins, donna girl o asos.com

3 tankar på “Väsk och sko mania”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.