07:05 – Det är kusligt i datasalen

Jag sitter i datasalen i skolan, det är väldigt tyst och lite läskigt. Ingen annan har vågat sig hit så här tidigt på morgonen. Hur jag har lyckats ta mig hit när klockan visar strax efter sju? Min väckarklocka ringde 04:30 imorse. 05:30 satt jag i sminket och 06:15 satt jag i dirrektsändning med nöjespanelen på TV4 Stockholms nyhetsmorgon. Måste nog sätta igång nu, annars somnar jag väl snart. So long folks!

3 tankar på “07:05 – Det är kusligt i datasalen”

  1. Hallå… läste att du praot på Veckorevyn.. Ringde du bara till dom och frågade om plats eller hur agerade du ? Var det roligt? Hur länge var du där ? va fick du göra ? Många frågor, men jag funderar själv på att praoa där så det skulle vara roligt att höra. Om du vill kan du maila mig på Victoriaholgersson@hotmail.comHa det bra /Victoria

  2. hej, tack för svaret.. jaha ok.. ja, jag går andra året på medieprogrammet så då ska jag som, som du skriver, ut och praoa. det är ju inte riktigt samma sak. Men va kul för dig. (Du vet inte om dom tar emot ”sådanna elever som jag”?)Tack igen för svaret !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.