Dagens nyhet

Wihoo!! Jag har fått praktik. På Veckorevyn! Yes. Gud vad det ska bli spännande. Oc roligt. Jag känner att jag är som klippt och skuren för den tidningen.

Dagens outfit: (lovar att ta en bild på morgondagens)
Upptill:
Blå och brunrandig klänning i sweatshirttyg och knappar längs hela sidan, H&M Trend.
Nertill: Svarta tights, H&M Trend. Sammetsballerinas från asos.com.
Frisyr: Två inbakade flätor som går in i varandra. Väldigt gretchen. 🙂
Väska: Brun skinnväska från Wedins.
Ytterplagg: Svart skinnjacka, H&M Stay.

9 tankar på “Dagens nyhet”

  1. Wow, vad häftigt, grattis! Då kanske du kan lägga in en liten kommentar och säga att jag tycker dom borde dra ner på dom trista och nedvärderande bildtexterna (ex. ”Vickan särar på benen, men vem är förvånad?” till en bild på Silvstedt på stranden i bikini) så kan jag tänka mig att börja läsa tidningen igen 😉

  2. daniella: Ja, det ska bli superkul.Sofia: Lovar att inte skriva något sådant, har inte sådär jättemycket till övers för den typen av ”journalistiskt” arbete..Saga: Tackar och bockar :)Anna: Nä, det är ju iof sant…Cicci: Tack. Kul att du tittade.

  3. Gud vad kul, jag måste bara få fråga hur sökte du? jag är så intresserad utav att praktisera på en modetidning.
    Svara te min blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.