Life is too short not to wear beautifulthings

28524-475
Sophie (http://sophiesfashion.blogg.se) har tipsat om en relativt nyöppnad butik. Butiken ligger på Tegnérgatan här i Stockholm. Nu har butiken även öppnat en webbshop: http://www.lifeistooshortnottowearbeautifulthings.se/

På shopen pågår rea och där kan man bland annat klicka hem denna ursöta blus från Frost French. Men en sak säger jag, butiken må ha det bästa buiksnamnet hittills, men jag kontrar med ett "life is too long for spending all my money at once". Jesus vilka priser. Den ena saken en tusenlapp dyrare än den andra. Jag kommer nog tyvärr inte att bli stammis i denna butik, trots det underbara namnet.

3 tankar på “Life is too short not to wear beautifulthings”

  1. Nej, helt galna priser. Gick förbi deras fysiska butik idag, kunde låta bli att smita in och klämma på blusen. Den var faktiskt inte alls lika fin i verkligheten.

  2. Vilken skönhet 🙂 har du något tips på någon annan bra webshop som säljer söta t-shirts för ett inte alltför högt pris? gärna prickigt, eller med gulligt tryck eller kanske randigt. Med lite färg? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.