Vad ska man rösta på?

Snart är det val och jag känner mig ganska osäker på vart jag står politiskt. Känner påtryckningar från alla håll och kanter men känner inte riktigt att jag får en chans att välja själv. De stora dagstidningar har alla varsitt test som man kan fylla i för att se vilket parti som passar bäst in på ens egna åsikter. Jag gjorde dessa test i förhoppning om att i alla fall få en int åt vart det lutar. Tji fick jag. Alla fyra test visade på helt olika resultat.. knepigt. Så nu blir det till att hårdplugga istället. Har ni bestämt er?

4 tankar på “Vad ska man rösta på?”

  1. Yepp. Det blir folkpartiet. Sossarna är väl bra, men de har suttit vid makten alldeles för länge.. och det är INTE bra. de kan få regera igen vid nästa val, men inte nu..

  2. i år komemr jag nog rösta på kärlekspartiet *s* mer mys i politiken tack. Annars röstar jag nog mest på den som ger mig studentrabatt på Sl-kortet och ett jobb när jag pluggat klart. Håller med om att det är skitsvårt att rösta, men, men… det är väl ungefär samma skit man får vilket som så det kanske blir att lägga lappar i en hatt och dra nåt. Kd skulle jag iofs ha väldigt väldigt svårt att rösta på oavsett… och folkpartiet med sina konstiga förslag…hoppas du har en skön semester förresten. Jag befinner mig i nån slags semester-koma, äter grillat eftersom vi inte har nåt kök och softar på balkongen eller vid Årsta Havsbad. När åker du till Västkusten?

  3. Det blir nog FP eller M. Något annat skulle jag inte kunna tänka mig.. Skulle aldrig rösta åt vänster. S har suttit vid makten länge nu och inte lyckats med speciellt mycket. Det säger väl allt. Men följ ditt hjärta och spana på debatter, det är både kul och lärorikt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.