Sevenjeans på väg hem till mig

28524-455
7 For All Mankind Roxy Skinny i Dark Indigo
Kunde inte hålla mig till den 25:e, eller rättare sagt, jag vågade inte hålla mig till den 25:e. När Asos.com rear, då rear de stort. Dessa Sevenjeans skulle jag antagligen få punga ut ca 3000:- för i Sverige (i alla fall på NK) och när Asos rear ut dem för 880:- kunde jag inte låta bli. Med 10% rabatt, tack www.rabattkod.se, blev det ett ännu billigare. Prövade ett par i liknande modell i veckan, och egentligen borde jag ha en storlek mindre än de jag nu beställt, men jag hoppas att även denna storlek funkar, jag får väl ha ett skärp i annat fall.

Uppdate en halvtimme senare: Nu har de tagit slut i min storlek, tur att jag beställde.

2 tankar på “Sevenjeans på väg hem till mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.