En tur på stan


Idag har jag, S och L tagit vad vi kallar en liten klämmarrunda. Vi vill alla tre ha varsin Louis Vuitton Speedy till hösten. Ja, jag vet att det är alldeles galet och att det kommer se hur tokigt ut som helst när vi alla tre går med varsin likadan väska på armen. Men vad ska vi göra när alla har så god smak?

Inne på LV butiken var tyvärr den mellersta storleken, 30, slut, men det snälla butiksbiträdet lät oss få "prova" hennes privata. Men trots godheten tycker jag nog att 30 är något litet för mitt ändamål. Jag älskar ju stora väskor, så det blir nog en 35a för min del. Den var så fin. Och eftersom det skiljer löjligt lite mellan storlekarna rent prismässigt så har jag råd att vara riktigt säker på storleken. Kikade även på en zipped purse, väldigt stilig. En sådan kommer det nog bli lite senare i höst.

Vidare påvår glassarrunda kikade vi även på mulberrys, Elgin i choclate är en annan dröm, och Gucci. Hittade ett par jättefina stövlar med perfekt rundad tå och lagom hög klack. Synd bra att priset inte var lika lago högt. 6000 kändes lite kraftigt.

Fick en trevlig överaskning när jag provade sevenjeans på NK, jag behövde inte alls ha lika stor storllek som jag befarade. Mycket trevligt.

En bra da med andra ord.

3 tankar på “En tur på stan”

  1. Bra smak du har! (säger hon som köpte en Speedy 35 förra veckan) *S* Hoppas du får mycket nöje med den, det vet jag att jag kommer få.. Nästa vecka slår jag nog till på en matchande plånbok också 🙂

  2. Tackar.. jag tror att jag kommer bli jättenöjd. Helt rätt det där med plånboken, en sådan fin väska kräver ju en matchande plånbok!

  3. Hej, tror du att man får ned A4 papper i en speedy 30? Jag är också riktigt sugen på en speedy, fast hellst en i damier canvas… Btw hur mycket kostar speedyn här i stockholm??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.