Grillfest/20årskalas

E, Ts brors flickvän, har fyllt 20 år och det ska firas med grillfest på en av sommarens, hittills, bättre dagar. Jag firar sommaren med att ta på mig något riktigt färgglatt. Den här klänningen har varit en av mina favoriter sedan jag köpte den, men jag har aldrig lyckats använda den, men ikväll, då jäklar. Den gör sig bra till den lilla bränna jag lyckats skrapa ihop under dagen vid stranden.

  • Turkos klänning, H&M Divided
  • Armband med gröna, oranga och turkosa stenar, H&M
  • Bronziga ballerinas, Asos.com (ej i bild)

15 tankar på “Grillfest/20årskalas”

  1. Anna: tack, vad gullig du är..Vanja: tack, jag är glad att jag vågade ha på mig den, fick en massa komlpimanger.Angel: tack, jag är själv nöjd.Sophie: tack, inga problem att gå upp.Minna: tackarr, snart kommer du oxå i en sådan klänning.Jo: Det blev en jättetrevlig fest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.