Har jag bestämt mig?

Tror att jag har bestämt  mig, det blir nog en Speedy till hösten. Sen lite senare blir det nog matchande plånbok, kanske på Mauritius eller i samband med den resan… Men vem vet, jag kan ju ändra mig 100 gånger innan dess…

2 tankar på “Har jag bestämt mig?”

  1. Bra smak du har.. Jag har också tänkt investera i en Speedy 35 om 2 veckor 🙂 Ev en plånbok också… Känns som den är klassisk och kommer hålla for ever, eller hur? Lycka till med köpet!!

  2. Tack detsamma! Ja, det blir nog en 35a för mig med, eller kanske en 30. Tidlös, verkligen. Den designades ju redan på 30-talet. Och om vi tröttnar, kommer våra blivande döttrar älska oss när de växer upp och får ärva väskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.