Bloggdrink

Igår var det modebloggträff på Utecompagniet. Sophie (http://sophiesfashion.blogg.se) och Amanda (http://shopping.blogg.se) hade styrt upp så att en del modebloggerskor kunde träffas och nätverka lite. En mycket trevlig tillställning, med mycket trevliga bloggerskor. I samarbete med www.stureplan.se hade Sophie och Amanda ordnat en toppenkväll med mycket tjejsnack, lite vin och en mycket trevlig goodiebag. 

 Alla bloggerskors goodiebags samlade.
 Min egen innehöll…
 Marinblå Cherrytee (tack www.shopaholic.se, som även gav mig 20% rabatt)
 Murad Soothing Gel Cleanser, vårdar huden och avhjälper rodnad, stramhet, sveda och känslighet, viket kommer att passa utmärkt för min sommarhud. Energizing Pomegrante Cleanser, en skumande rengörningscreme som rengör och vitaliserar.

 Svarta BH-band med swarowskikristaller från L-Straps.
 Slingkit från Garniern, Dream mousse blush, i färgen Mauve Magique, från Maybeline. Har velat prova den jättelänge, och jag kan meddela att den är super, söt, rosa och håller hela dagen. Lash stylist från Maybeline, fantastisk mascara, jag får milslånga ögonfransar. Fructis Smoothing cream, perfekt för mitt torra hår. Håret känns redan frächare.
 Voluspa doftljus, stort i wedding, litet, med en liten portmonä, red fleurage och rökelse från samma företag.
Samt en  crushed mineral eyeshadow från Youngsblood som inte ville fastna på bild.

Rena rama julafton.
 
Tack till Accessora.se, Cajencia, LifestyleConcept.se, L'Oréal, Shopaholic.se och Stureplan.se

9 tankar på “Bloggdrink”

  1. Angel: visst är det!Jo: Ja, verkligen.Debbie: jag tycker oxå att de är fina. Kul att träffa dig med.Heléne: Hade min idag oxå, så mjuk och skön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.