Midsommarhelgen…

…lider mot sitt slut. Jag har haft det så bra. I torsdags blev det storstädning, tvättning och sedan träff med J. Hon blir ju bara större och större. Fick känna när bebisen sparkade, vilken otroligt häftig upplevelse. Midsommarafton firades i goda vänners lag, lungt ooch sansat. Supergod grillning (ingen gillar sill), 3 sorters efterätt(!) och tipsrunda i spöregn. Igår blev det deppigt med huvudvärk och förlorad åttondelsfinal. I dag har jag och T sovit läänge, gått på långpromenad och käkat god middag. En soft helg.

Imorgon väntar jobb, har upptäckt att det är ganska trevligt att ha ett jobb att gå till. Har hyfsade tider denna vecka oxå…

1 tanke på “Midsommarhelgen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.