Harmony for H&M

Åh det är aå trevligt att jobba för ett företag som sprutar nya ideer. I höst kan vi inte bara vänta på att se Madonna och hennes crew strutta omkring  i H&M-kläder offstage. Madonna ska även fixa en tracksuit för H&M-konsumenterna. I love tracksuits… Senare under hösten kommer ju Viktor & Rolf att hänga sina plagg i våra butiker. Designerkollektionen brukar släppas runt den 10 november. Men det kanske bästa av allt är den nyheten som igår spred sig som en löppeld bland media och bloggar, Harmonykollektionen. En kollektion med mjuka, lediga plagg utan gränser för finkläder, myskläder och varddagskläder. Materialen kommer bland annat att bestå av kashmir, mohair och silke. Lyx till H&M priser. Nice..

Detta är smakprov ur kollektionen, tröjorna ser väligt skäna ut. Ska bli spännande att se hur de ser ut i butiik.

Bilder www.nitrolicious.com

6 tankar på “Harmony for H&M”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.