Dagens plus och minus

+30 grader, typ.
+ Är precis hemkommen från frisören, och jag är så nöjd. Blev så j-kla snygg.
+ Ledig dag både idag och imorgon
+ Nytt spännande projekt för slummer.se
+ Säsongsavslutning av Grey´s anatomy, vilket innebär två avsnitt i rad.
+ Fina röda naglar på både tårna och fingrarna.
+ God middag: Grillad lax, mandelpotatis, kall sås och sallad.

– Varken Elle eller Glamour kan ta emot mig som praktikant.
– H&M paketet har inte kommit
– Diorväskan har jag inte sett susen av
– T är inte hemma
– Lägenheten ser ut som kaos.

Åtgärder: Njuta av sommaren, kolla mig mycket i spegeln och testa fina frisyrr och outfits, njuta av ledigheten, hålla tummarna för att projektet ros iland, njuta med hemmagjord mango o jordgubsglass framför TV:n från 21-23, måla naglarna oftare, njuta av maten på balkongen, hitta en bra praktikplats, h&m paketet kanske kommer imorgon?, aldrig mer handla på tradera, ringa t och fråga när han kommer, plocka undan och ställa in disk i diskmaskinen.

6 tankar på “Dagens plus och minus”

  1. Stina is alive!:) Trodde nästa att du hade dött! Å jag är så himla nyfiken på din nya frisyr! Kan du inte visa en bild? Kommer ju inte se dig för ens på torsdag på jobbet, tror jag) Hur har det gått med väskan, vad säger säljaren, har du konfronterat henne med att du har sätt att hon har sålt en likadan väska tidigare? Å jag har så många frågor och saker som jag vill berätta! Syns på torsdag!:)Mvh Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. sophie.. ledsen om du trodde att jag dött.. har varit så uppe i mitt. jobbar på torsdag, då blir det frisyrvisning men nog tyvärr inga goda nyheter om väskan. fortfarande spårlöst försvunnen. ska ta tag i det ordentligt imorgon förmiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.