Ledsen

För en månad sedan vann jag ju som bekant en auktion på tradera http://girle.blogg.se/2006/may/traderarookie.html#comment), en dior vintage. Det var min första auktion och säljaren verkade jättetrevlig. Väskan har fortfarande innte kommit. Det har gått en månad. Jag har ringt och ringt till posten, men de har inte sett till väskan. Jag har mailat och mailat säljaren. Och hon vet inget heller. Hon påstår sig också ha ringt till sitt postkontor. Klumpigt nog har hon varken tagit kollinummer eller lämnat avsändaradress på brevet/ paketet. Suck. Ett brev kan väl inte bara försvinna?

Vad gör man i en sådan här situation. Jag har lämnat in en reklamation till posten, och säljaren har också gjort det. Om väskan inte dyker upp, får jag skylla mig själv då?

Har även, nu efter en månad, sett att denna säljare sålt en väldigt snarlik väska vid ett tidigare tillfälle på tradera. (Ca en månad innan). Vad tror ni, är det samma väska?
 "min"
den andra

Är det någon som har ett tips eller råd till mig? Jag är verkligen superdeppig över detta och jag ska aldrig, aldrig mer handla på tradera… 

14 tankar på “Ledsen”

  1. Det verkar ju som att hon, tyvärr, har lurat dig. Man kan ju anmäla det till Tradera och självklart ge negativt omdöme. Och tråkigt nog så ser det ju ut som samma väska .. 🙁 Hoppas det löser sig på något sätt !

  2. Har du kollat med den andra kunden förresten ? Den som köpte den andra väskan innan ? Så att allt gick bra där menar jag, för om den inte blev såld kan det ju vara samma väska.

  3. Fy vad trist gumman! Jag vet faktiskt inte vad man ska göra. Det låter som om du har gjort det som står i din makt, så nu är det väl bara vänta och se om väskan kanske dyker upp. Får prata mer om det imorgon.Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  4. Fy vad tråkigt…det är sådant man absolut inte vill råka ut för. Har dessvärre inga råd mer än att kontakta Tradera.

  5. tycker du ska kräva pengarna tillbaka, för sålänge varan inte har kommit fram så är den fortfarande i hennes ”ägo”så då ska du ju ha dina pengar!!!

  6. anonym; ja, visst är det.sophie: vi får göra det!saga: har skickat iväg ett mail till tradera, de ska svara inom 4(!) arbetsdar..hanna: enligt tradera upphör säljarens ansvar när paketet är lagt på lådan, och hon intygar ju att hon skickat den, så jag tror tyvärr inte det 🙁

  7. tycker du ska kräva pengarna tillbaka, för sålänge varan inte har kommit fram så är den fortfarande i hennes ”ägo”så då ska du ju ha dina pengar!!!

  8. Jag tycker tyvärr att det ser ut som samma väska. :o(Maila henne och säg att om du inte får pengarna tillbaka så gör du en polisanmälan. Hoppas det löser sig.Mvh Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.