wihoo

Igår skulle jag och Anna intervjua Jennie Dielemans inför vårt nummer  om Kreativa systrar, det kommer på tisdag. Några timmar innan intervjun ringde Jennie och sa att hon blivit tillfrågad att prata på en debatt i Husby om hur förortens status kan förändras. Hon var jätteledsen att det kommit imellan och frågade om inte vi vill följa med. Denna debatt tycktes ju passa vår tidning som hand i handske så självklart hängde vi på.
 
 Debatten var super, om väl lite lång, och jag tror att vi fick till en bra intervju med Jennie, som var supertrevlig och gav oss en massa bra tips. Men det bästa av allt var när Jennie, i panelen, skulle svara på en fråga hur man själv, som förortsbo, konkret kan förbättra förortens status. Då tog hon upp, och namngav, vår tidning som ett ypperligt exempel på hur man kan göra något själv. Till saken hör att det var en del journalister där, bland annat från DN och SvT. Efter debatten kom det fram en kille från Stockholms Fria Tidning och ville intervjua oss och höra vad vi hade för syfte med tidningen och så vidare. Hjälp, detta är ju egentligen bara ett hobyprojekt, även om vi hoppas på mer… Men vi hoppas att det blir en liten artikel,det vore kul. På lördag kommer den i alla fall.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.