Morgondagens drömoutfit

Morgondagen bjuder förstås på sommarväder, eftersom jag själv får bestämma. Den tillbringas på en uteservering i solgasset, med en islatte och mycket trevligt sällskap. Mina ben blir lagom solbrända och det är precis så där lagom varmt.

28524-362

  • Mörka shades, Asos.com (dessa är ju mina, ingen dröm därinte)
  • Jeansshorts, Asos.com
  • Skinnväska, Elgin/Mulberry
  • Korallrosa linne med rosett, H&M Rowells
  • Guldballerinas, Asos.com (dessa är på väg hem till mig :))

6 tankar på “Morgondagens drömoutfit”

  1. Tack vännen! Har jobbat hela helgen och tyvärr inte haft ork att ta i tu, med diskusionen som jag vist har startat. Tycker att den har gått lite för långt nu…. Mycket missuppfattningar och allt för många egna tolkningar, jag du vet nog vad jag menar. Men oj vilket hett ämne det var!Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Det var så lite så, tycker också att diskussionen gått lite väl långt. Det handlar liksom inte om det du skrev längre utan om diskussionen isig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.