Ny frisyr?

Jag ska till frisören snart. Eftersom jag börjar bli lite småtrött på mitt långar hår är jag lite sugen på att klippa av en bit. Jessica Simpssons lite längre page gillar jag jättemycket. Den är lättskött och kombinationsmöjligheterna är många. Vad tycker ni, ska jag slå till? 

foton: www.hollywoodrag.com

6 tankar på “Ny frisyr?”

  1. Tänk efter båda en och två gånger innan du klipper dig, det kan ju bli så fel .. Men frisyren är jättefin 🙂 Kolla upp bara så att den passar din hårtyp 🙂 Ha det toppen

  2. vintagejessica: jag tror det med.cassie: jag har haft en liknande frisyr tidigare och haft samma frisör i ca 10 år, så hon har såklart sista ordet. 🙂

  3. Ja for sjutton! Jag gjorde exakt samma sak for ett par veckor sen och har inte angrat mej en sekund! Innan dess hade jag visserligen langt fint har men det hangde liksom bara dar och man trottnar ju efter ett tag, sa kor pa tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.