Söndagshopping

Girle upptäckte att hon var lite söndagslåg så hon slängde iväg en liten beställning från www.asos.com, don´t we love onlineshopping? Det gör ju inget att butikerna stänger senast klockan fem på söndagseftermiddagen, på nätet kan vi ju shoppa närsomhelst.

En av vårens stora trender inom väskor är quiltat och guldkedjor och jag vill ju inte vara utan. Då studentplånboken sällan (läs aldrig) tillåter 10 000 kronors köp (läs chanelväska) är budgetalternativen ett måste. Och tänk om jag tröttnar, då gör det inget om man ger bort väskan om den ändå bara kostat några hundralappar..


Har länge, länge spanat på dessa bronziga ballerinas och nu är de äntligen på väg hem till mig. Jag anser att en flicka aldrig kan ha för många ballerinas. Eller som jag läste i H&M skorna idag: "The girl who has the most shoes when she dies winns."

Båda dessa efterlängtade produkter kommer med fördel kunnas kombineras med svarta leggings och den vita oversized t-shirten jag lagt undan på jobbet idag.

Nu är det bäst att jag går och lägger mig innan Girle och kreditkortet råkar besöka www.eluxury.com och klickar hem ett par louis vuitton väskor.

3 tankar på “Söndagshopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.