Vad ska man ha på sig?

Vitt, vitt, vitt. I vår ska ju alla se ut som studentskor. Inte mig emot. I alla fall inte om jag kan glida runt i dessa kreationer i solen:
 Den här klänningen skulle jag kunna gifta mig i. Mochino har verkligen lyckats göra en ursöt klänning, utan att den känns som en gräddbakelse.
 Chloès uppebarelse ligger inte långt efter Mochinos klänning på önskelistan.

I vår tycks vara ultimatens period när det gäller väskmode. Det ska antingen vara supersmå väskor eller jättestora. Jag tror att jag talar för de flesta när jag säger att det är en ren omöjlighet att ha en liten väska. Jag behöver ha med mig en hel massa saker i min väska. Mobil, nycklar, neccesär, plånbok, kalender, block, penna, bok, extra tröja osv. Därför är det en välsingnelse att se de överdimensionerade väskorna. Här kan alla nödvändigheter få plats. Och lite till. Vilket i sig kan vara farligt då man stoppar ner för mycket junk och gör väskan så tung att den inte går att släpa på!
 Miniväska, så söt men ack så liten, Hermès.
Supersized väska från Prada, hållen med det brömda Pradagreppet.

Av alla trender som framhållits under våren finns det en utav dem sm ligger mig varmast om hjärtat. Det är den marina trenden. Mycket för att jag fullkomligt älskar randigt. Randens konung Jean Paul Gaultier har gjort marint mode för hela familjen.

Bilder www.style.com

1 tanke på “Vad ska man ha på sig?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.