Morgondagen

Imorrn blir det jobb hela dagen. Och förhoppningsvis en reseberättelse utöver det vanliga. Senare på kvällen ska jag ut med jobbet och käka middag. Eftersom jag var lite överklädd förra gången (jobbar man på ett klädföretag är man känslig mot "fel" klädsel), tänkte jag köra enkelt o fräscht imorgon. Det bir ett naturvitt linne från Gina Tricot, mammas kinesiska sidensjal slarvigt knuten runt halsen, svarta cheapmonday, ballerinas från sorett och skinnjacka. Tänkte ha håret i en slarvig knut. Thats it. Och en svart clutch. Kanske lite smycken i guld. Får se om jag orkar/vill läga upp en bild lite senare.

Nu blir det natt.
Overandout.

1 tanke på “Morgondagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.