Utmanad

Har blivit utmanad av evelina (http://linaevelina.blogg.se):
"Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana andra bloggare att göra samma sak. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade."

1. Jag är otroligt lat, jag kan gå omkring hemma en hel dag utan att få något som helst gjort. Har saker att göra, typ plugga o städa men jag skjuter på allt till absolut sista sekund.

2. Jag är TV-beroende. Typ. Jag kollar alldeles för mycket på TV. Följer  minst 4 serier slaviskt o kan sällan rucka på min tablå. Tittar hellre på mina favoritprogram än umgås med människor.

3. Jag har alltid bakfylleångest, även om jag uppfört mig exemplariskt på kalaset. Det finns ju alltid något man kan skämmas över, typ att man halkat till eller sagt något olämpligt.

4. Jag är en sucker för romaner av Marian Keys o annat svammel. Likadant med filmer, ser hellre en romcom än en finkuluutrfilm. Jag låsas vara kulturell, men om jag får välja blir det bästsäljaren. Kan exemplifiera det hela med att jag köpte Carolina Gynnings Ego Girl  o tyckte typ att den var bra.

5. Jag är en sann materialist. Jag vill bli rik. Jag vill kunna köpa en skötväska till min bebis från Gucci. Jag vill åka första klass. Och jag vill ha en paradvåning. Jag är konsumtionssamhällets största fan.

Nu utmanar jag dessa bloggerskor att lista deras knäppa egenskaper:
Anna (http://litenoettrig.blogg.se)
Jenny (http://sunmae.blogg.se)
Sophie (http://sophiesfashion.blogg.se)

4 tankar på “Utmanad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.