Traderarookie

Har precis budat hem min första grej från Tradera. Inte mindre än en söt Dior vintage. Jippie! Hoppas nu att den är okej och att säljaren är ärlig.

Gud vad pirrigt det var, satt i sista minut och väntade med mitt bud så att priset skulle trissas upp. Så fick jag den! Jihoo!

och om den inte är som förväntat kan jag ju alltid sälja den vidare..
Så här ser den ut:

11 tankar på “Traderarookie”

  1. Vet inte om den är 100% äkta :(. Men jag är ”bara expert” på marinblåa vintage Dior, ej svart! PS: Det skall stå Cristian Dior made in France i väskan!

  2. Ok, tycker att denna ser blå ut på bilden. Tycker du att den ser svart ut? Hmm. jag får väl rapportera när den kommer. Vad är det som gör att du inte tror att den är äkta? Tacksam för råd.

  3. Jag har nog den tillhörande plånboken till den där väskan.. den är nästan helt garanterat äkta då min farmor köpt den i sin ungdom på Christian Dior Paris!:D

  4. Cleopatra: ja, du det är ju onekligen lite olika ”tjocklek” på väskorna. sånt är livet. men jag håller tummarna.Jenny: hur menar du? tror du att väskan som jag budat hem är äkta?

  5. Tack tjejer! Jag antar att det alltid kommer att finnas olika åsikter om hurvida väskor från auktionssajter är äkta eller inte. Vad jag har förstått ska det vara lite säkrare med vintageväskor, men det lär ju dyka upp kopior även där. Jag håller iaf tummarna o hoppas på det bästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.