Hårkris

Usch, jag ville förändra mig lite o tänkte att jag skulle klippa till min lugg som blivit väääldigt lång. Och nu när det är gjort vet jag inte riktigt om det blev bra. Den känns lite ojämn, o nu vågar jag inte klippa mer för då blir luggen för kort. Suck. Jag ser ut lite som den där tjejen som ska vara kompis med olinda och har utnämnt sig själv till sveriges svar på Paris Hilton.. Typ. Eller så är jag bara ovan. Men nu måste jag iaf gå till frissan, måste ringa fort som s*tan på tisdag. Hoppas jag får tid fort…
 
Nä, nu måste jag o min knäppa lugg dra till farsta o köpa något fint till pappas faster som ha kaaset idag. Ciao!

1 tanke på “Hårkris”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.