Urusel bloggerska

Usch, nu har jag lite dåligt samvete. Det var väldigt länge sedan jag skrev, typ en vecka sedan. Jag skulle kunna skylla på mitt tunga skolarbete, men det är inte rätt. Skolan är ganska outmanande. Jag skulle kunna skylla på att jag jobbat för mycket, men det skulle inte heller vara sant. m man inte tycker att fyra dagar i månaden är mycket förstås :). Jag skulle kunna skylla på att mitt andra webbprojekt har tagit all min tid, men det är inte heller sant, vi är näst intill färdiga.

En sak kan jag dck skylla på: Bloggandet har inte varit en rutin de här frånvarande dagarna. Jag är rutinernas drottning, dess största anhängare. Jag har lätt för att lägga till mig en ny rutin, men lika lätt att tappa den.

Jag ber om ursäkt och lovar skärpning!

Love
/S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.