Asosshopping #2

Har sanat in klännigen ett tag nu, och nu slog jag till. Den är ju helt oemåtståndlig… och det gör den ju inte mindre atraktiv att Kate Moss har en likadan.  Jag har bara en prickig blus i garderoben än så länge, så det var på tiden att prickkvoten höjdes. Med tanke på allt randigt menar jag. Appropå randigt, drömklänningen (http://girle.blogg.se/2006/april/dromklanningen.html#comment) hänger numera i min garderob. Det är förstås en randig kreation, i vitt o duvblått. Den är från Zara och är helt underbar. Bilder utlovas imorgon. Den är så himla fin!

Åter till Asos.com beställningen, det slank ner en clutch också, även den prickig. Den skall dock inte bäras i kombination med klänningen. Söt är den i alla fall.

Jag hittade en kod på nätet som gav mig 10% rabatt, alltid trevligt. Så det blev "fraktfritt". Jag hoppas leveransen blir lika snabb som förra gången, då beställde jag på en fredag (hmm.. fredagar verkar vara min Asos.com shoppingdag) och sakerna kom på tisdagen. Dirrekt hem, till dörren.

Nu blir det ett stooort glas rödvin och Ts goda fredagmiddag.

     28524-269

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.