Jobblördag

Sorry att gårdagens outfit kommer nu, men när man börjar jobba halv nio på en lördagsmorgon finns det inte så mycket bloggtid på morgonen. Jobbade hela dagen.. På kvällen åt jag hemlagad pizza och drack rosévin med T.

28524-264

 • Blå jeans, Crocker/JC
 • Vitochblårrandigt linne, Gina Tricot
 • Guldskärp, H&M Barnavdelningen
 • Blå cardigan, Gina Tricot
 • Guldring, Bismarck
 • Guldhalsband med hjärta, ärvt av Faster
 • Guldringar i öronen, H&M
 • Seglarskor, Din sko
 • Hår i tofs

9 tankar på “Jobblördag”

 1. hej! du verkar ha koll… en svart tyllkjol (typ carrie/sexandthecity) är det helute? jag vill så gärna ha en. lite rockig, men ändå sweet. tips/råd?

 2. Evlina: japp, och ruggigt sköna är de också!Tilde: Jag tycker absolut du kan köra på en tyllkjol. Om du vill göra den till anno vår/smmar 2006, tänk 50-tal. Annars tycker jag att det viktigaste är att du tycker att du är fin o trivs i vad du har på dig. Det ”fulaste” som finns är människor som inte är bekväma i sina kläder.Personligen har jag en turkos tyllklänning utan axelband som jag definitivt kommer att ha i sommar, gärna med mitt guldpaljettskärp i midjan.Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.