Effektiva långfredag

Även om den inte känns längre känner jag mig äntligen lite effektiv. Har äntligen läst ut Blanche och Marie av Per Olov Enquist för skolan. Nu ska jag skriva lite. I eftermiddag bär det av till J på födelsedagsfika. Äntligen får jag ge de saker jag köpte till henne redan jul… Ska bli jättekul

I övrigt blir det en lugn påsk. Imorgon blir det jobb hela dan, från halv nio till halv sex. Förra året stängde vi fyra på påskafton, men i år ska vi tydligen ha öppet till fem. Trist. Men det blir ju pengar..

Imorgon kväll ska jag hä till "särmor" och käka påskmiddag. Så ddet blir nog ingen bloggning imorgon.. Ska försöka blogga lite på söndag mellan modefotografering och redaktionsmöte. 

Var förresten och såg en pjäs på Stadsteatern i Skärholmen igår, Vi betalar inte. Vi betaler inte! Den var grym! Den reomenderas starkt. Fantastiska skådespelare. Både rolig (har typ träningsvärk i käkarna idag för att jag skattade så mycket) och allvarlig. Se den! Läs mer på www.stadsteatern.stockholm.se.

 

2 tankar på “Effektiva långfredag”

  1. Duktig kicka! Själv har jag bara slöat framför datorn…fast jag borde plugga inför tentan nästa måndag! Blääää!Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.