Min första asosbeställning

Ja, jag vet att jag har sagt att jag skulle bojkotta företaget för att de inte skickade skor tll sverige, men det verkar inte som om de bryr sig om min bojkott, så jag la in en beställing iaf. Man kan säga att det är en lite för tidig födelsedagspresent till mig själv från mig själv. 🙂
Det blev ett par solisar, hoppas de är så där stora oh mörka filmstjärneglasögon som jag hoppas att de är.
28524-219

Hittade en fin tunika som jag tänkte ha till svarta leggings och svarta balerinor (även de från asos, beställda av kära mami innnan brand och dumma shippingregler).

Och sen blev det den omtalade döskallascarfen, är lite osäker. Ska se hur det känns när den kommer, den kanske känns helfake. Sophie på sophiesfashion.blogg.se har ju den äkta alexandermcqueenscarfen så jag vet inte om det kommer knnas helrätt med en kopia, vi får se.

Även om grejerna inte hinner komma till min födelsedag så blir det toppen.

5 tankar på “Min första asosbeställning”

  1. Snygga grejer! Jag läste förresten i en annan blogg (kommer inte ihåg vilken) att det finns folk som har fått igenom skobeställningar trots att det inte ska gå. Tydligen beror det lite på vad grejerna väger, jag blev lite sugen på att testa faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.