Idag får damråttorna se upp

Oj, det blev en riktig sovmorg idag, var ju tvungen att läsa ut iin bok av Belinda Olsson Gravidchock- reporter erkänner. Så det blev väldigt sent. Boken var okej, med ett inte alltför avslöjande slut.
28524-214
Idag, efter att jag har petat i mig en väldigt sen frukost, blir det till att städa lägenheten. Den sr lätt förfallen ut. På eftermiddagen tänkte jag få med mig T ut på en promenad, solen kikar ju faktiskt fram mellan molnen idag.

Dagens städoutfit:
Brunt velourset, Cubus
Knallrosa t-shirt, Feruchi for H&M

3 tankar på “Idag får damråttorna se upp”

  1. Börjar det suga i bebistarmen nu? Tycker du skriver ovanligt mycket om graviditeter ;). Undrar förresten om inte Katies knodd ska ploppa ut nån gång…

  2. Jag har nog nån noja, men jag vill inte ha en egen än på ett tag. Har kommit på att med alla söta baby-gucciskor och svindyra vagnar jag vill ha till min kommande bebe så måste jag kirra ett schysst jobb innan något ploppar ur mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.