Myskväll

Ikväll blir det OC. Hallon o blåbärshake och ungspannkaka serveras som desert till tv:n. Ni kanske förstår att T är borta och kollar på Juventus-Arsenal med pappa o bror?

28524-213

6 tankar på “Myskväll”

  1. Hej,tack för kommentar på min sida. Nu blev jag nyfiken o kom dit för att läsa lite om dig. Skoj blogg 🙂 O hör av dig när du blir chefredaktör för Vouge, jag är gärna med och skriver krönikor :))

  2. Anna: Jag har frysta osötade hallon o blåbär (euroshopper) och lättmjölk som jag mixar. Man kan även ha jordgubb om man vill. Det blir som en milkshake, utan att den innehåller socker eller särskillt mycket fett.Baby or not: lovar att höra av mig om drömjobbet blir mitt. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.