Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen

Okej, den kommer inte förrän till midsommar, men iaf. Jag får rätt mycket tillbaka, så jag tänkter slå slag i saken och köpa mig en riktigt fin väska för pengarna. Nu är bara en stora frågan, vilken ska jag välja? Jag har spanat in några från gucci, som ligger i min prisklass. Vilken tycker ni jag ska välja. Denförsta ser fin  o praktisk ut, men jag vet inte om den modellen är den rätta för mig. Den sista känns jättersöt, jag vill nog ha med mörkt skinn i stället för ljust, men jag hittade ingen bild i det utförandet. Båda känns väldigt klassiska. Vad tycker ni? Vilken är finast?
28524-21028524-209

6 tankar på “Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.