Nu vet jag varför jag jobbar på H&M

Även om det ör kämpigt i bland och öven o vissa kunder tror att man tillhör inredningen så finns det tillfällen då jag verkligen gillar att jobba på h&m, Expressen avslöjar att det blir Prada som blir den nya designern som gör en kollektion till hösten. Ohohoh, vad trevligt. Prada är ju inte fy skam.. Då kan jag dryga ut min samlig av h&m designsamarbeten. Htills hänger Karl Lagerfeldts coctailklänning, Stella McCartneys blå sidewrap, oversized kofta, v-ringsde havsblå tröja och midnattsblå tröja med sidenband i garderoben. Jag ser fram emot att fylla på med pradadesign.

3 tankar på “Nu vet jag varför jag jobbar på H&M”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.