Dagens dilemma

Har ett dilemma så här på torsdagsorgonen, ska jag åka till skolan och plugga eller inte. Antingen åker jag till skolan, fixar texten till tisdag, läser böckerna och sen åker till jobbet för att lmna schema och hämtaa lappen med telefonnummer. Jag "måste" nämligen byta bort nästa helg, vill ju inte jobba på min födelsedag. Stannar jag hemma kan jag pugga grammatik hela dan, spara lunchpengar och sen åka till jobbet i eftermiddag. Texten skulle jag ju kunna skriva imorgon eller på måndag efter tentan. Om jag stannar hemma (det lutar åt det) måste jag vara effektiv som bara den. Jag ska:

  • läsa ut boken av Johanna Nilsson
  • skriva rent anteckningarna och öva på grammatiken
  • läsa boken vad-den-nu-hette
  • åka till jobbet o lämna listan
  • fixa någon som kan jobba åt mig
Jag ska inte:

  • blogga
  • läsa andra bloggar
  • slösurfa
  • titta på tv
Nu ska jag sätta igång!

2 tankar på “Dagens dilemma”

  1. blev det hemmet eller skolan?Jag sitter fortfarande i skolan och skriver (med små micropauser för bloggande och H&M shoppande hrm…)men satan vad jag får ont i ryggen av att sitta vid datorn en hel dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.