Jag har blivit utmanad…

… att berätta vad som finns på mitt nattduksbord.
Jag har ju ingen digitalkamera, men ni får hålla till godo med bilder o beskrivningar.
Bordet är en pall från ikea som T har målat i chokladbrunt (samma som hallen).

På bordet/pallen står en lampa, ven den på ikea.

Till vänster ligger en hög md 8 tidningar
En brittisk Vogue

Två sköna hem

En Elle

2 plaza kvinna och en om modets historia.
Det finns en penna, två snoddar, en p-pillerkarta o ett halvt glas vatten.

Förövrigt är det superseriös pluggdag idag. Ska försöka bli klar med debattartikeln, läsa min bok och plugga lite grammatik. Ska försöka få en tvättid oxå. Nu kurrar det något förskräckligt i magen, ska nog sätta igång med lunchen.

2 tankar på “Jag har blivit utmanad…”

  1. åh vad du är duktig! jag är hungrig men orkar inte gå och handla, så jag sitter och bloggar ist : ) varför har du blivit utmanad om ditt nattduksbord ?!?

  2. Vet inte, blev det av tinna (se inlägget innan det här) o tyckte det var en utmärkt anledning till att sluta pugga för en stund. Var destouto o storhandlade i går, så jag hade goda förutsättningar för att handla lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.