Sorry

Att jag int har skrivit någonting alls idag. Kan skylla på att pojken ockuperat datorn och jag har haft tentaplugg. Men det är inte riktigt sant, har inte haft någon insperation. Har iaf varit o storhandlat med svärmor idag. En massa nyttigheter, inget godis o inget snacks. *duktig stina*

Nu ska jag fixa iordning maten ikyl o frys innan jag ska byta om till min velourdress o dricka en kopp te framför Desperate Houswifes.

Dagens outfit:
Upptill:
Svart linne med smala band i kors o lite brodyr i uringningen, H&M Clothes, Havsgrön vringad ulltröja, Stella McCatrney for H&M.
Nertill: Svarta stuprör, Cheap Monday.
Ytterplagg: Svarta stövlar, 2a hand från mami  och svart skinnjacka, Stay H&M

3 tankar på “Sorry”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.