Jag o keson har hittat varann

Ända sedan dagisfrökarna tvingade oss att äta keso o krossad annas innan vi fick smaka på de nybakta bullarna har jag hållit mig så långt ifrån cottage cheesen jag bara har kunnat. Jag minns fortfarande att vi satt i timmar innan vi hade tvingat i oss den där jäkla röran. Men så igår beslutade jag mig för att ge den en andra chans. Jag köpte den med maken av rostad paprika. Och det var ju jättegott. Har provat med skinska o paprika till på hårt bröd. Och hårt bröd med avocado. Mums för båda kombinationerna.

28524-201

3 tankar på “Jag o keson har hittat varann”

  1. Måste säga att jag blev rätt besviken på den där sidan! Hade inte alls de som jag var ute efter och många av modelllerna kändes rätt så omoderna!:( Men tack ändå vännen!Mvh Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.