Magazin

Ska även frossa i magasin imorgon, ska köpa amerikanska vouge, svenska dv mode, nya glamour och någon mer trevlig. Sköna hem kanske?

3 tankar på “Magazin”

  1. Hittade dig genom en liten och ettrig bloggsida. Läste om en mycket trevlig personalrabatt för H&M-anställda (på din presentation) och undrar genast – hur gör man för att få jobb på H&M? Jag har velat jobba där innan (utan att känna till rabatten)och skickat brev och frågat men det är verkligen skitsvårt. Hur gjorde du?

  2. Hej Tanya! Ja, du, personalrabbatten är riktigt trevlig. Jag hade jättetur när jag fick jobb på H&M. Jag svarade på en annons de hade i metro. Fick senare veta att det var första gången de hade annonserat externt för att få folk. 1500 sökte, och efter ett antal urvalsprocesser var vi 13 stycken som fick jobb. Jag jobbar ju på en central o stor butik, och vi får in ca 5-10 ansökningar per dag dit. Mitt tips är väl att skicka in ansökan. Ringa upp efter en vecka o visa intresse och sen hålla tummarna på att ens ansökan kommer in vid en tid då de söker folk. Jag kan tro att det också är något lättare att söka till mindre butiker längre utanför stan. Får ofta höra att till citybutikerna tas bara personal in via internrekrytering (Jag var alltså ett undantag). För att summera; antingen känner man någon på H&M, eller har jobbat inom H&M tidigare eller så har man en jäkla tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.