bortskämmning på g

När pengarna kommer på fredag ska jag passa på att skämma bort mig själv. Det är jättevikigt, man blir så mycket piggare när man känner sig lite fräsch. Så april månad ska bli en "skämma bort Stina"-månad, vilket passar utmärkt eftersom jag fyller år i april.

Det första jag ska göra är att boka tid hos min frisör. Har fått kluvna hårtoppar för första gången i mitt liv! Det är riktigt risigt nu, så toppklippning o slingning blir det defenitivt. Men jag ska nog inte kapa av längden än, har ju sparat så himla länge. 

Det andra jag ska göra är att gå på makeupkurs med Sophie. Jag har tröttnat på att inte ha någon koll på smink, men hyfsad koll på resten. Så det blir lite sminkshopping denna månad. 🙂

Sen ska jag verkligen fixa mina naglar, hmm. Ska nog kolla upp vad det kan kosta att göra dem profisionellt. Någon som vet?

Sen ska jag se till att boka in den där ansiktsbehandlingen jag fick i julklapp av mamsen.

Har redan tjuvstartat med hm beställningen. Har även klickat hem lite kokböcker med inspirerande recept, de borde komma i morgon eller i övermorgon.

2 tankar på “bortskämmning på g”

  1. Helt rätt att skämma bort sig själv lite då och då! Själv är jag i desperat behov av både sligning och klippning, men jag tänkte dra ut på det in i det längsta så jag ser fräsch ut i håret när vi ska ta alla turist kort i NY!;)Mvh Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.