ojojoj

Villken pärs det var igår. Jag gick och gick. och gick ännu mer. I fyra timmar var jag ute på stan. Betade av de t vå favoritmalmerna, söder o norr. Puh. Har ont i fötterna idag. Jag besökte samtliga butiker o hittade bara en sådan jag letade efter, typ, som jag tyckte var fin. Men det var på ok för dyrt. T blev tokig, han förstod inte tjusningen. Sen i en butik fick jag lite skvaller om branchen. Tydligen var det en "polska" på östermalm (väldigt diffust) som inte hade rent mål i påsen. Det hade blivit polisanmälan o sånt. När jag kom till en butik på östermalm o möttes av ganska mycket av det jag var ute efter blev jag först glad. Men när jag såg priserna förstod jag att det var något skumt. När försäljerskan bröt på polska drog jag öronen åt mig, sorry men det var alldeles för osäkert.

Efter fyra timmar gick jag förbi den hörnan jag kikat åt så många gånger. Jag tittade i fönstret o längtade in. Men jag vågade inte. Men sen tänkte jag; va f-n, de kan ju inte släng ut mig? Och så gick jag in..

Mer kan jag tyvärr inte avslöja, då flickan i fråga kan läsa mn blogg. Men jag lovar, på onsdag, då ska ni få hela storyn.

1 tanke på “ojojoj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.