Secondhandsväng

Har hittat en slinga som jag tror kan funka…
Jag börjar med att åka till medborgarplatsen, bor ju på gröna linjen. Där går jag mot bondegatan. Första stoppet blir på Södermannagatan där Påkläderiet ligger. Sen tar jag höger runt hörnet o hamnar på Bondegatan. Där ligger en hel rad secondhandbutiker; Sofia Vintage, Lisa Larsson, Repris och Mormors skattkista. Jag går sedan vidare mot åsögatan o Beyond retro. När den delen av söder är avklarad drar jag vidare mot mariatorget. På hornsgatan besöker jag Second hand rose, Judits second hand o Charmante secondhand.. Tar ett stop på rosenlundsgatan och La principessa. När söder är avklarat åker jag till norrmalm.

Där börjar jag på Chanesse på Grev Turegatan. Vidare småspringer jag vidare till Birgittas secondhand på sibyllegatan. Efter det blir det Elegant second hand på valhallavägen för att avsluta turen med Saker o ting på Sturegatan. Puh. 

Förhoppingsvis hittar jag det jag söker innan jag måste besöka  alla butikerna. För självfallet är jag på uppdrag, mer kan jag tyvärr inte avslöja…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.