Jag är busig idag

Hohoho, jag "skolkar" idag. Har absolut ingen lust att gå på en föreläsning idag. Så jag struntar helt enkelt i det. Om någon frågar säger jag att jag var krasslig. Istället ska detta bl en bra dag. Solen skiner, o det är posititvt. Nu på morgonen ska jag blogga o surfa lite. Sen efter lunch ska jag in til stan o hämta kjolen (ja!) och fixa en present till syrran. Sen framåt eftermiddagen ska jag träffa J, hon är snart halvvägs geom sin graviditet. Ska bli spännande o se om det har börjat synas. I kväll ska jag  T ses o göra något roligt, en date mao. Vi ska nog spela billjart o sen kanske ta en drink. 

Idag ska jag återta mitt goda humör, inge mer depp!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.