Grinig

Idag är jag på extremt dåligt humör. Det blev ingen runda på stan, inga presentköp, ingen simning o absolut ingen grönsaksshopping. Allt känns bara blä idag. Jag o T bråkar hela tiden. Och nu har jag blivit vrålhungrig oxå. Tänker äta kyckling, kokta haricoverts o kokta morötter. Har ingen lust att gå o handla. Kanske potatismos o sås oxå.. Nu skriver jag inge mer, har inget att skriva. 

4 tankar på “Grinig”

  1. stackars gumman! det är jobbigt när det är mörkt och kallt hela tiden, man blir på dåligt humör, alla blir det verkar det som. men snart är våren här! och så ska vi ses med tidningen i helgen! blidde väl inget vin och kvällsaktiviteter, men det ska bli jättekul att träffa er igen!vi ses!kram// jenny

  2. Jenny; inget vin, men superkul ändå!Sophie: ska in o hämta den idag, har ringt o bett att de ska förlänga undanhängningstiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.