Lite gladare

Känner  mig lite mer uppåt nu än jag gjorde sist. Jag o T har vårstädat hela lägenheten så nu är allt jättefint. Och Sophie har lagt undan drömkjolen till mig, ni vet den svarta med hög midja som var på hms hemsida förut. Yes. Ska hämta den imorgon, hoppas den passar. T är o köper glass o ikväll är det OC. Så livet känns lite ljusar. Ska käka lite godis oxå. Mums…

6 tankar på “Lite gladare”

  1. Ja, man mår mycket bättre när allt är städat och fint ! =) Ojj ad kul att du fått kjolen hoppas den passar! skulle vara kul att se den på bild med =)

  2. Är grymt avis på dig girle, glass och godis på en onsdag. Hur orkar du med resten av kvällen? Jag brukar hamna i godiskoma… Nä nu börjar Fraiser, en grym serie, kollar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.