Rastlös

och otålig. oinspirerad. less. less på  vintern, blir det inte vår snart vet jag inte vad jag tar mig till. Är seriöst vinterdeppig. det ha varit vinter  i snart 5 månader, nästan ett halvt år. är det rimligt? man borde flytta utomlands. det händer inget, livet bara lunkar på utan att fråga mig om i vilken takt. Solen går upp o ner, o ännu en dag läggs till handlingarna. Skolan är trög, det händer liksom inget. inget riktigt avslutas, o inget riktigt påbörjas. Jobbet är förutsägbart. Hänga ut kläder, vka tröjor, har du clubkort? vänligen texta namn o telefonnummer på kvittot, nej texta sa jag, det måste vara läsbart. Plocka upp kläder från golv o ur provrum för att folk inte kan uppföra sig. Tänk på att varje tröja som "glöms" ut-och-in på ett provrumsgolv måste någon annan plocka upp. Och nej, så bra betalt är det inte att jag har lust att agera någon slags städtant åt bortskämnda snorungar. tur att jag inte jobbar den här veckan, jag skulle nog inte vara en exemplariskt butiksbiträde. Men likförbannat måste jag ta mig dit nästa vecka, o veckan efter det.

Nej nu ska jag o min negativitet gå o dra något gammalt över oss. Förhoppningsvis r det vår imorgon, 10 plus o torr asfalt. Då blir jag glad igen. Annars får det va. Om det snöar imorgon tnkar jag inte gå upp ur sängen. Så det så.

3 tankar på “Rastlös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.