Bloggtopp

Har blivit uppanad av Mchaela på rar.blogg.se att skriva en lista på mina favoritbloggar.. Jag ska skriva upp några stycken, med adresserna inom parantes (av någon skum anledning kan jag inte länka).

Sophie (sophiesfashion.blogg.se). Min medfashionista. Vi är jobbarkompisar o bloggkompisar. den här tjejen har grym koll. Hon vet vad som häder i modevärlden samtidigt som hon har egen stil o klass. Bloggen berör trender, nyheter o iaktagelser. Mycket bra o läsvärd. För att få mer info se även www.sophisticatedsophie.com, sophies hemsida för dig som vill  blinga din telefon eller ipod. En mycket nöjd kund till sophie är Sofi Fahrman, så nöjd att hon ville ha med Sophie i sitt modeprogram. Resutatet ser ni på torsdag, klockan 20 på kanal 5.

Anna (litenoettrig.blogg.se). Min medredaktör till vårt webbprojekt. På annas blogg finns en bra blandning mellan anektoter från hennes liv, tips på schyssta prylar o kläder och fantastiska inlägg  den samhällsdebatten. Otroligt klippskt o roligt, och vasst när det behövs. Läs!

Nindi (nindi.blogg.se). En bra modeblogg där diverse ebayfynd, secondhandfynd o h&m fynd visas upp. Tjejen har även grymma dagensuotfit-uppsättningar. Tyvärr har bloggen nu blivit läsensordsskyddad. Så nindi om du läser detta, jag vill fortsätta läsa din fantastiska blogg!

Fridaemelie (fridaemelie.blogg.se) Kul att läsa om någon som är i samma branch. Fridaemelie skriver mycket o ofta. Blandar mode o personligheter i en perfekt mix. Läsvärd blogg.

Engla (annamirjamaria.blogg.se) Behös motivering, den mste ju vara en av de mest lästa bloggarna. Tycker om hennes sätt att skriva o visa godbitar ur sin garderob. Det finns alltid något nytt att läsa.

Sen har jag en del andra som jag läser då o då, men orkar inte skriva upp alla..
 

4 tankar på “Bloggtopp”

  1. Tack vännen! Vad glad jag blir!:D Inte nog att du tar med mig på din lista, jag får t.o.m. lite gratis reklam om min lilla blingade verksamhet (www.sophisticatedsophie.se)! Jag tackar och bockar det allra ödmjukaste!Mvh Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.