Vilken pärs!

Gud vad jag är galet trött! Det var hur mycket folk som helst idag på jobbet. Och jobbiga var kunderna oxå. Tänk er hur det skulle vara om vi hade mellandagsrea, stellamccartneylansering, clubvecka o löningshelg. Så kändes det idag. Men en gullig kund hade ja iaf, hon tipsade om en bra sida på nätet som jag ska kolla in.. Och idag blir det pizza! Mumsfilibaba!

5 tankar på “Vilken pärs!”

  1. Det va verkligen ”one of those days” igår… Jag tror att jag hade fel adress eller nått till din blogg..hittade den rätta på sophies blogg!!! Så nu är jag glad igen!! Har du några instressanta bloggar att rekomendera? Kram

  2. ha! Människor som tilltalar folk med ”öh” eller ”öh du” borde tänka till lite, det finns ju så många olika roliga tilltals namn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.