ska man unna sig?

Jag har varit ledig från både skola o jobb idag, har verkligen passat på att inte göra någonting. Ska nämligen gå i skolan 2 timmar o jobba 6 timmar imorgon,  sen jobba heela helgen. Trist! Tur att sophie är där, då kan vi skvallra lite. 🙂
Jag är lite småhungrig, men jag orkar inte laga mat. Vi har så tråkig mat hemma,  allt är fryst så det tar ju evigheter innan maten är färdig. Undrar om jag ska be t att köpa med sig en pizza hem till  middag? En calzone vore gott…

I övrigt ska jag kolla på Sofis mode.

1 tanke på “ska man unna sig?”

  1. This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.